Get the Thieves!

Get the Thieves!

Een essentiële olie als Zwitsers zakmes? Oh ja, dit hebben we zeker en vast! Ontdek de krachten van onze geweldige Thieves!

Thieves is een blend van zowel Clove, Lemon, Cinnamon Bark, Eucalytus Radiata en Rosemary cineol. Achter de Thieves zit er echter een verhaal van eeuwen terug. In de 15e eeuw,toen de plaag was uitgebroken,gebruikte de dieven deze essentiële olie om te kunnen stelen van de zieke zonder zelf ziek te worden. Door deze essentiële olie beschermden ze zich tegen de plaag tijdens het stelen. Vandaar de toepasselijke naam ook. Deze Thieves is dus ook enorm anti bacterieel, -schimmel, -viraal,..

Onlangs kwam ik een post op sociale media tegen van een mede Young Living collega in Frankrijk. Zij had een kleine test gedaan met onze wonder Thieves. Ze had een stukje brood genomen en hier 1 druppel Thieves op laten druppen in het midden van het brood. Lange tijd erna toen het brood begon te schimmelen in alle soorten en kleuren kon je zien hoe dit niet het geval was waar de druppel was gevallen. Persoonlijk vond ik dit echt enorm verbazend maar wou het zelf ook testen om het zelf in de praktijk te ervaren.

Zo gezegd, zo gedaan. Ik nam mij ook een stukje brood met 1 druppel Thieves in het midden. Ik wachtte en wachtte en wachtte.. Ik moet toegeven, mijn geduld stond op springen toen het maar niet wou schimmelen. Ik heb bijna een maand moeten wachten tot ik eindelijk schimmel kreeg op mijn stukje brood. Eens er genoeg schimmel op was gekomen heb ik het op een bord gelegd om de resultaten goed te kunnen bekijken en WAUW! Ik was al overtuigd van deze essentiële olie maar dit deed mij echt verbazen!

Je kon perfect zien aan de gele kleur waar de druppel was gevallen, daarrond zag je een hele straal van niet beschimmeld brood en daarna zag je pas een straal schimmel.

Ongelofelijk wat 1 druppel Thieves kan doen. Nog eens, een Zwitsers zakmes van essentiële oliën? Aanwezig!

Posted by Jolien De Rechter