Texas

 

Als afgestudeerd dierenverzorger en jaren lang ‘paardenmeisje’ was ik 100% zeker om van mijn passie mijn beroep te maken. Dit kwam zeker niet zomaar uit de lucht gevallen maar begon met dat ene paard dat mij keer op keer met bepaalde kwaaltjes toonde waar hij nood aan had en mij liet zien wat er nog te leren viel!
Zo begon het enkele jaren geleden tussen 2012-2014 met een schimmel in mijn paard, Texas, zijn longen en dikke darm. Hij kon amper normaal ademen en verslikte zich regelmatig met een lange tijd erbij om zich te herpakken. Hij kon toen amper 20 meter wandelen zonder zijn longen uit te hoesten.
1 keer dacht ik hem te verliezen toen ik hem persoonlijk moest helpen om terug naar adem te happen. Dat was de moment dat ik voor de eerste keer in aanraking kwam met acupressuur en homeopathie.

 

brandwonden in kootholte met resultaat – 1week

In de zomer van 2016 had hij dan een vergiftiging opgelopen van waarschijnlijk jacobskruiskruid en had hier een fotosensitieve reactie op. Hij begon zich opeens enorm te verbranden op alle mogelijke plaatsen en kreeg verdikkingen op zijn huid. Zo heb ik de essentiële oliën van Young Living leren kennen, om zijn brandwonden sneller te doen laten genezen.
Ook door verschillende producten van Young Living heb ik zijn leverschade door de vergiftiging laten omkeren. En heeft hij nu terug een gezonde en goed werkende lever met goede bloedresultaten!

 

Later bleek dan ook dat hij bij zichzelf bitseats had gemaakt door op zijn bit te bijten waardoor hij om medische redenen enkel bitloos mocht gereden worden.
Zo begon de anatomie van de tanden voor mij dan ook heel interessant te klinken dus heb ik ook besloten om te gaan studeren voor Natural Balance Dentist.

 

Texas logo

Texas is een paard uit de duizenden die mij bewust of onbewust op het juiste pad stuurt om van mijn hobby mijn beroep te maken. Om deze redenen dat hij ook verwerkt is in mijn logo.
Zelf ben ik ook bezig met het gedrag van paarden en om hier correct op te reageren. Daardoor kan ik alle rust bewaren tijdens een behandeling, ook al is het een paard dat het wat moeilijk heeft om te ontspannen.

Mijn visie is om ieder paard de kans te geven om terug zichzelf te zijn en ze mentaal, fysiek en emotioneel terug op 1 lijn te krijgen.
Het komt als maar vaker voor: paarden die het mentaal en/of emotioneel niet meer zien zitten of het fysiek allemaal niet meer aankunnen.

Mijn doel is om deze paarden terug te doen herstellen naar hoe ze horen te zijn en hierook de eigenaar mee te helpen begrijpen vanwaar dit gedrag en/of probleem vandaan is gekomen. Zo wordt er ook preventief gewerkt aan deze kwaaltjes.

Mijn idee is om mijn visie te kunnen delen met zoveel mogelijk mensen en daardoor zoveel mogelijk paarden te kunnen en mogen helpen want samen kunnen we veel meer bereiken.